Blij met behaalde resultaat

Ik ben in augustus 2017 bevallen van ons eerste kindje, sindsdien wil er geen kilo meer vanaf. Op een gegeven moment ben ik er helemaal klaar mee. Ik heb verschillende verhalen gehoord over Body-S. En bij alle dames die ik ken heeft het erg goed geholpen!

Dus, 17 april 2018, is de eerste stap gezet. Op weg naar Body-S voor een figuuranalyse.

Wat me hier wordt verteld klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Wanneer ik me aan het eetschema hou wat me is voorgelegd en twee keer in de week kom sporten kan ik binnen 50 lessen mijn doel halen. Toch twijfel ik een beetje of deze manier van sporten bij me past en start daarom met 30 lessen. Ik houd me netjes aan het eetschema en kom twee keer per week sporten. De kilo’s en de centimeters vliegen er vanaf. Ik sta er zelf van te kijken dat het zo goed en snel gaat! Het eetschema is goed vol te houden, ook voor een langere tijd. Je mag hele normale dingen eten, maar gevarieerd. En ik moet ervoor zorgen dat er veel groentes gegeten worden en twee liter water drink. Dit samen met het sporten werkt voor mij ontzettend goed! Na 15 weken sporten zitten mijn 30 lessen er op. Ik ben in die 15 weken 13,5 kg kwijt en 105 cm. Ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik dit samen met alle dames van Body-S voor elkaar heb gekregen! Graag wil ik het hele team van Body-S bedanken voor de fijne begeleiding!

 

Marieke van den Eijnde