Collageen-behandeling

Home / Collageen-behandeling

Collageen-behandeling

natuurlijke biologische huidverjonging!

We hebben iets nieuws voor je waar je een échte energieboost van krijgt: de collageenbehandeling.
Als je huid ouder wordt, krijgt deze een tekort aan energie waardoor je er vermoeid en futloos uit kunt zien en lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Door het licht uit onze collageenlamp krijgt je huid een ware energieboost waardoor je elastine en collageen aanmaakt. Het resultaat? Een stevige huid die er jaren jonger uitziet en aanzienlijk minder lijnen en rimpeltjes!
Daarnaast verbetert het je gemoedstoestand door het heldere rode licht en zorgt het voor de aanmaak van vitamine D, wat zorgt voor een mooie bruine tint.
Zien we je snel in onze studio?

Collageen-behandeling

De huid heeft naarmate die ouder wordt altijd te kort aan energie, waardoor je huid er vermoeid en futloos uit gaat zien en er rimpels en lijntjes ontstaan.

De huid krijgt door het licht uit de collageen lamp een energie boost waardoor deze elastine en collageen aanmaakt met als resultaat een stevige huid die er jaren jonger uit gaat zien en rimpelvorming aanzienlijk vermindert.

Het verbeterd de gemoedstoestand door het heldere rode licht. Daarbij zorgt het voor de aanmaak van Vitamine D en krijg je een mooie bruine tint.

Parklaan 4

5741 BB Beek en Donk

Openingstijden

Ochtend
Maandag t/m vrijdag

08:45 – 11:45 uur
Avond
Maandag, woensdag en donderdag

17.30 tot 20.30 uur
 

Methode

Figuuranalyse

Beweging

Ozontherapie

Voedingsadvies

Coaching

Collageen-behandeling