Een unieke manier van sporten, speciaal voor vrouwen.

Bij Body-S hebben we een unieke manier van sporten. Met minimale inspanning haal je maximaal resultaat! Door gebruik te maken van infraroodcabines staat een half uurtje bewegen gelijk aan 90 minuten fitness. Ook zorgt infrarood voor meer energie, een betere doorbloeding, pijndemping en meer calorieverbranding. Daarna kun je heerlijk ontspannen in de ozoncabine. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgebroken en afgevoerd.
Dat klinkt verleidelijk toch?


Ben je benieuwd naar deze effectieve manier van sporten? Body-S heeft nu een aanbieding voor een gratis proefles. Bij je aanmelding krijg je ook een handig e-book cadeau met tips en recepten.

Vermindering van cellulitis en vetopslag door slimcab

Gegarandeerd resultaat

Wil je een gezonde stap zetten? Wil je aan je figuur werken? Vind je het lastig? Helemaal niet nodig. Al heel veel vrouwen gingen je voor.

Maak gewoon eens een vrijblijvende afspraak. Wij helpen je om de focus weer terug te vinden. Samen maken we een plan voor een haalbaar doel. In 4 stappen werken we aan een betere gezondheid. Dat doe je niet alleen, dat doen we samen. Goed voor je gezondheid en meteen een heerlijk avondje voor jezelf!

Ga jij voor slimmer bewegen en resultaten behalen? Maak snel een afspraak voor een proefles.

Geen verplichtingen. Gewoon vrijblijvend kennismaken en kijken wat het je oplevert.

Team Body-S.

Aanmelden voor gratis proefles en e-book cadeau

    Ik meld me aan voor een gratis proefles:

    *verplichte velden