Geopend in de zomermaanden

Geopend in de zomermaanden

Je bent deze zomer van harte welkom bij Body-S. Wij zijn namelijk tijdens de vakantieperiode gewoon geopend! Plan gerust jouw sportlessen of zonnebankafspraak in.

Blijf jij ook in Nederland? Gebruik de zomermaanden om te gaan werken aan je figuur of om lichamelijke klachten te verminderen. Samen maken we een 4-stappenplan om je doel te behalen. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, lichaamsbouw en conditie stellen we een persoonlijk programma op.

Doelgericht bewegen

Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. De oefeningen worden gedaan in een slimcab of warmtecabine. De warmte in de cabine stimuleert een snellere verbranding en zorgt voor ontspannen spieren. Daarnaast wordt de afbraak van vetreserves meer bevorderd.
Tevens vindt hierdoor een zgn. afterburneffect plaats: de vetverbranding gaat nog geruime tijd na de behandeling door.
Tijdens het uitvoeren van de oefeningen word je door ons begeleid.

Ozontherapie en voedingsadvies

Naast de oefeningen in de slimcabs kun je bij ons ook gebruik maken van ozoncabines. Door een passieve ozonbehandeling wordt de stofwisseling en de bloeddoorstroming gestimuleerd zodat de afvalstoffen sneller worden afgebroken en afgevoerd. Het resultaat is dat de huid bij het afvallen strakker en gladder wordt en dat de cellulitis op een aangename manier zal verminderen.

Naast begeleiding in beweging kun je van ons ook ondersteuning in gezonde voeding verwachten. We geven je een voedingsadvies wat gebaseerd is op gezonde en gevarieerde voeding, waarbij ook je gezin gewoon kan mee eten. Op onze Facebook-pagina delen wij regelmatig heerlijke recepten.

Wil jij jouw doelen halen deze zomer? Neem contact met ons op om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.