Lymfedrainage en sporten: de perfecte combi voor figuurverbetering

Lymfedrainage en sporten: de perfecte combi voor figuurverbetering

De meeste vrouwen die bij ons sporten doen dit omdat ze aan hun figuur willen werken. Figuurverbetering, afvallen, opbouwen van spieren etc. De Slimcab en onzoncabine helpen daar voortreffelijk bij. Maar wist je dat je een combinatie kan maken met lymfedrainage en onze nieuwste methode: Andulatietherapie? Zo versterk je de positieve effecten van beide. We vertellen je graag waarom dit zo’n perfecte combinatie is.

Sporten en lymfedrainage op de andulatiebank

Een van de mogelijkheden van de andulatiebank is lymfedrainage. Lymfedrainage kan helpen bij figuurverbetering en afvallen. Het helpt het lichaam door overtollig vocht en afvalstoffen af te voeren. Het is een massagetechniek die zich richt op het stimuleren van het lymfestelsel. En dat speelt weer een belangrijke rol bij het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen uit het lichaam.

Onze Andulatiebank heeft een speciaal programma dat lymfeklieren stimuleert en de lymfestroom helpt verbeteren. Het helpt je lichaam om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen en vochtretentie te verminderen. Dit kan op zijn beurt helpen om zwellingen te verminderen en een strakkere, meer gestroomlijnde uitstraling te geven aan bepaalde delen van het lichaam.

Een kleine kanttekening is hierbij op zijn plaats. Want hoewel lymfedrainage kan helpen bij figuurverbetering en afvallen, is het geen wondermiddel en moet het worden gecombineerd met een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging, om effectief te zijn. Bovendien kan lymfedrainage niet worden gebruikt als vervanging voor medische behandelingen bij medische aandoeningen. 

Combineer je een lymfedrainagebehandeling met een sportles, dan heb je een perfecte combinatie te pakken.

Nog meer mogelijkheden met andulatietherapie

Je kunt Andullatietherapie inzetten voor verschillende doeleinden. Door combinatie van de mechanische trillingen en de infraroodwarmte is het effectief bij chronische pijn en andere gezondheidsklachten:

  • Losmaken van spieren. Ideaal programma als opwarming voordat je gaat sporten
  • Diepwerkende spier-andullatie. Werkt vitaliserend, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling
  • Stimulatie van het lymfesysteem. Zorgt voor ontgifting: afbraak en afvoer van slechte stoffen uit het lichaam. Helpt tegen vochtophopingen.
  • Verbetering van de doorbloeding. Verlicht spierkrampen en stimuleert de doorbloeding.
  • Ontspanning. Zorgt voor een diepgaande ontspanning. Helpt bij stress en zorgt voor nieuwe energie in het lichaam. Helpt ontspannen bij slaapstoornissen.
  • Stimulatie van de voetreflexzones. Stimuleert de bloedcirculatie in de onderbenen en de voeten. Stimuleert de lymfestroom en bloedcirculatie.
  • Powernap. Vermindert stress en ontspant onmiddellijk. Preventie tegen burn-out.
  • Activeer het metabolisme. Zet de stroom van lichaamsvocht in beweging. Ideaal om zwellingen door vochtophopingen te verminderen.
  • Buikspieren. Activeer het metabolisme in de buikspieren voor centimeterverlies op buik.
  • Schoonheidsprogramma. Stimuleert de collageenproductie over het hele lichaam.

Ben je benieuwd naar een lymfedrainagebehandeling? Of ben je benieuwd wat Body-S voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende figuuranalyse of een gratis proefles. Wij helpen je graag om fit, gezond en slank te worden en te blijven!