Ik noem het altijd mijn resetperiode

Hoi Body-s girls

Als 40 plusser en een ongezond BMI vroeg ik met mijn verjaardag een sportabonnement van Body-s cadeau. Meteen na mijn verjaardag een telefonische afspraak voor een figuuranalyse gepland. Zo waren de eerste stappen snel gezet.

Met de persoonlijke en positieve hulp van de Body-s girls viel ik in 5 maanden de nodige kilo’s/ centimeters af . Geen moeilijke diëten maar een voedingsadvies wat bij mij past. Verdeeld in “bij voorkeur, middenweg en bij uitzondering”. Alles eten (met mate)als je er maar over nadenkt en vooral variëren. wekelijks liggen er lekkere recepten en goede tips om mee naar huis te nemen.

Ik noem het altijd mijn resetperiode. Bewust nadenken wat je eet en bewust kiezen om iets ongezonds te eten. Bewegen in je dagelijks programma inplannen.
Nu volg ik nog het figuur onderhoud programma . Elke 10 lessen een ander sportprogramma en de altijd positieve opmerkingen van de Body’s girls maken dat het altijd weer fijn is om te gaan sporten. Ik word er gezien als ik aan het sporten ben. Ook word er goed op mijn houding gelet tijdens de oefeningen. De persoonlijke en positieve coaching waardeer ik.

Leonie Brouwers