Ik blij ben dat ik deze stap heb gezet.

Op 1 december 2016 ben ik gestart met sporten bij Body-S. Ik kan met recht zeggen dat ik blij ben dat ik deze stap heb gezet. De professionals van Body-S leveren een totaalpakket voor een gezonde levensstijl. Ik ben als ondernemer veel onderweg en dan sluipt er langzaamaan een slecht en ongezond eetpatroon in. Nu ruim een half jaar verder, 5 kg lichter en 66 cm afgevallen merk ik dat ik lichamelijk veel fitter en ook mentaal energieker ben. Het voedingsadvies en vooral de bijsturing daarin hebben ervoor gezorgd dat gezond en gevarieerd eten nu in mijn systeem zit. En wat voeding doet dat merk je pas als je erop gaat letten.

Naast het sporten in de warmtecabines is het ook heerlijk om even te ontspannen in de ozoncabines. Het is goed vol te houden voor de lange termijn en dat vind ik belangrijk want ik heb al zo vaak een tijdelijk abonnement gehad op de sportschool:-)). Daarbij komt ook dat het sporten mijn flexibele schouder goed doet, ik ontwikkel spieren waardoor de banden steviger worden. Kortom een aanrader voor iedereen die gezonder en fitter wil worden en blijven.

Zizi