Ik ben zelfverzekerder en gezonder

Mijn naam is Lotje, 22 jaar.

Toen ik begon bij Body- S in oktober 2016 was één ding heel duidelijk, deze keer wilde ik er echt voor gaan; lekkerder in mijn vel zitten, zelfverzekerder zijn en mezelf gezonder/ fitter voelen. Om dat doel te bereiken moesten er heel wat kilos vanaf en die knop moest en zou omgaan!

Door met Thea en Carla van body – S in gesprek te gaan over een haalbaar en vooral gezond einddoel heb ik mijn levensstijl aangepast. Samen stelden we een doel van -20kg.

Body S maakte een eet schema wat ook vol te houden is op langere termijn. Vervolgens ging ik 2 keer in de  week sporten bij Body S.  Daarnaast ging ik meer fietsen en dagelijks wandelen in combinatie met gezond eten.

Wat mij ook zeker motivatie geeft is het feit dat de sport afspraken van te voren ingepland worden, wat dan weer te checken is op de app. Je krijgt om de 10 lessen een meting om te kijken hoe je ervoor staat. Tijdens zo’n meting wordt je o.a. gewogen. Dit motiveert enorm als het goed gaat.

Bijna een jaar later ben ik 26kg afgevallen, veel centimeters verloren en zit veel zelfverzekerder, gezonder en lekkerder in mijn vel. Ik ben nu bezig met figuuronderhoud en sport  1x in de week bij body S.

Ik ben Thea en Carla van body -S
hiervoor heel erg dankbaar!