Fit, gezond en slank in 4 stappen

Fit, gezond en slank in 4 stappen

Wil jij je fitter, gezonder en slanker voelen? Dan ben je bij Body-S aan het juiste adres! Body-S is een kleinschalige afslank- en sportstudio voor vrouwen in Beek en Donk. Wij bieden je een persoonlijk en effectief programma aan om je doelen te bereiken. Dit zijn de 4 stappen die wij samen met jou zetten:

  1. Figuuranalyse: We meten je gewicht, vetpercentage, spiermassa en BMI. Zo kunnen we je een passend advies geven over je voeding en beweging.
  2. Voedingsadvies: We stellen een gezond en haalbaar eetpatroon voor je op, dat past bij jouw levensstijl en voorkeuren. Geen crashdiëten of strenge regels, maar lekker en verantwoord eten.
  3. Bewegingsadvies: We begeleiden je met het sporten in onze SlimCab infraroodcabine, waar je in 30 minuten een volledige workout doet. Je verbrandt meer calorieën, verbetert je bloedcirculatie en versterkt je spieren en gewrichten.
  4. Coaching: We staan voor je klaar met oprechte aandacht en zorg. We motiveren je, geven je tips en feedback, en vieren je successen met je mee.

Ben je benieuwd naar wat Body-S voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende figuuranalyse of een gratis proefles. Wij helpen je graag om fit, gezond en slank te worden en te blijven!