Oh, deze gevulde puntpaprika’s zijn om je vingers bij af te likken!
Benodigdheden:
- 2 zoete puntpaprika’s
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- 370 gram tonijnmoot in water
- 3 bosuitjes
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 4 eetlepels olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden, halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn om deze in een koekenpan te fruiten. Snijd de tomaten fijn en breng het geheel met tijm, peper en zout op smaak. Laat de tonijn uitlekken, roer los met een vork en voeg toe aan het geheel.
Vul de paprika’s met het tonijnmengsel en besprenkel de rest met olijfolie. Strooi hier de bosuitjes overheen en zet het de gevulde paprika’s ongeveer 15 minuten in de oven.
Niet alleen heerlijk om zo te eten, maar ook onwijs lekker met volkoren brood!