Ontspannen na een lange reis

Ontspannen na een lange reis

Heb je net een lange reis achter de rug met de auto, het vliegtuig of de trein? Dan kan je lichaam wel wat ontspanning gebruiken. Een lange tijd zitten kan ervoor zorgen dat je spieren en weefsels stijf en gespannen worden. Dat voelt niet alleen onprettig, maar kan ook je bloedsomloop en je energie beïnvloeden.

Gelukkig hebben wij bij Body-S de oplossing voor je: ons andullatiebed! Dit is een speciaal matras dat mechanische vibraties en infrarood warmte combineert om je lichaam te stimuleren. Het helpt je om pijn te verlichten, je lymfe te draineren, sneller te recupereren en heerlijk te ontspannen.

Programma 2 van het andullatiebed is ideaal voor na een lange reis. Het werkt tot diep in de spieren en het weefsel en helpt spanning te verlichten. Dit geeft je echt een goed gevoel. Het is ook ons favoriete programma om te doen voor we gaan sporten. Zo maken we ons lichaam klaar voor de inspanning.

Wil jij ook eens ervaren hoe andullatietherapie jouw lichaam en geest kan verwennen? Boek dan nu een sessie bij Body-S en geniet van 15 minuten pure ontspanning. Je zult het verschil merken!

Body-S is slimmer bewegen!