Pasta pesto met garnalen

Pasta pesto met garnalen

Met pasta pesto zit je eigenlijk altijd goed! Voeg daar wat seafood aan toe en je hebt in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel staan.

Benodigdheden:

  • 200 gram volkoren spaghetti
  • 300 gram garnalen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • geperste knoflook
  • potje groene pesto
  • 40 gram rucola
  • 300 gram cherrytomaatjes
  • 50 gram Grana Padano

Bereiden:

Kook de spaghetti beetgaar, verhit een grillpan met de olijfolie en bak de garnalen gedurende 2 minuten. Voeg wat peper en geperste knoflook toe en bak de cherrytomaatjes een minuutje mee.

Giet de spaghetti af en vang het kookvocht op. Meng de spaghetti met de pesto, wat kookvocht en voeg wat peper toe. Verdeel het vervolgens over de borden, leg de garnalen en tomaatjes eroverheen en bedek met een beetje rucola. Voeg tot slot nog wat Grana Padano toe en smullen maar!

Smakelijk eten!