Review Anne

Review Anne

Wauw! We hebben een prachtige review ontvangen!

“Na vele malen tegen mezelf gezegd te hebben dat het nu écht de hoogste tijd is om een paar kilo’s kwijt te raken, kreeg ik via een collega iets te horen over Body-s. Ik wist dat ik het in mijn eentje niet meer voor elkaar kon krijgen. Ik had duidelijk een stok achter de deur nodig.
Eenmaal de eerste afspraak gemaakt en de eerste sportles gehad, ging er bij mij een knop om. De eerste kilo ging eraf en dat zorgde voor extra motivatie. De tweede kilo volgde gauw. Doordat je een afspraak hebt staan, ga je ook echt sporten en door de goede begeleiding en support van Body-S, vliegt het half uurtje sporten voorbij. Daarna lekker ontspannen in de ozoncabine. Je hebt dan goed gesport en je komt volledig ontspannen buiten. Binnen 6 maanden ben ik 11 kilo kwijt en dat is gelukt door Body-S!

Momenteel ben ik bezig met het onderhoudsprogramma, die stok achter de deur blijft voor mij van belang. Door de persoonlijke benadering vind ik het altijd leuk om te gaan. Dat was voorheen in de sportschool wel anders. Ik kan het iedereen aanraden!”

Anne, dankjewel voor je mooie woorden. We zijn supertrots op het resultaat wat jij bereikt hebt 🦾