De 80/20 regel

De 80/20 regel

Wil jij ook een gezonde leefstijl zonder jezelf alles te ontzeggen? Dan is de 80-20 regel iets voor jou!

De 80-20 regel houdt in dat je 80% van de tijd kiest voor gezonde voeding en beweging en 20% van de tijd voor iets lekkers of ontspannends. Zo zorg je voor balans tussen gezondheid en plezier.

De 80-20 regel geeft je de vrijheid om te kiezen wat je wilt eten en doen, zonder schuldgevoel of spijt. Je hoeft je niet te beperken tot een bepaald dieet of een bepaald schema. Je kunt af en toe iets lekkers of ontspannends doen, als dat je gelukkig maakt.

De 80-20 regel helpt je ook om meer te genieten van de gezonde dingen die je doet. Je zult merken dat je meer smaak, plezier en voldoening haalt uit de gezonde voeding en beweging die je kiest. Je zult ook meer energie, zelfvertrouwen en gezondheid ervaren.

Bij Body-S helpen we je om de 80-20 regel toe te passen in je dagelijkse leven. We bieden je een persoonlijk plan, professionele begeleiding en een gezellige sfeer.

Kom naar Body-S en ontdek hoe je slimmer kunt bewegen en genieten. Neem dan contact met ons via 0492-820140 of maak een afspraak via de website. Als je start bij Body-S ontvang je een handig e-book cadeau met tips en recepten.

Body-S is Slimmer Bewegen.