Fruitwater

Fruitwater

FRIS EN SUPER GEZOND FRUITWATER MAKEN

Frisdrank vervangen door fruitwater? Zeker doen als je aan het afvallen bent!

 

 1. Citroen/limoen met munt
  Pers 4 citroenen en 1 limoen uit,  voeg 3 eetlepels honing toe en gooi er flink wat takjes munt bij! Meng dit met 1,5 liter ijskoud water, en roer het goed door.
 2. Aardbei/limoen met munt
  Snij twee limoentjes in schijfjes en doe deze in het ijswater, voeg hierbij een ruim handje halve aardbeien toe. Doe ook nog een aantal muntbladen in het water. Pers nog 1 limoen uit in het water en voìla! Eventueel nog wat honing toe voegen als je van zoet houdt!
 1. Groene thee met citroen en sinaasappel
  Hmm, klinkt lekker hè! Gooi 2 koppen sterk getrokken groene thee in ongeveer een liter water. Voeg hierbij schijfjes van 1 halve citroen en 1 perssinaasappel toe. Knijp de andere helft van de citroen uit in het water, pers nog 1 à 2 sinaasappelen uit, roeren, even laten trekken en koelen in de vriezer en genieten maar!!
  Pers 4 citroenen en 1 limoen uit,  voeg 3 eetlepels honing toe en gooi er flink wat takjes munt bij! Meng dit met 1,5 liter ijskoud water, en roer het goed door.
 1. Limonada de Coco
  Voor de liefhebbers van het súper gezonde kokos, is dit echt een gezond top drankje om eens te proberen. Het drankje bestaat uit kokosmelk en kokoswater-ijsklontjes, met nog toe te voegen limoen of citroensap en honing/stevia om het drankje te zoeten.
  kokoslimonade voor 4 personen maak je zo:
  200 ml kokosmelk – 700 gram ijsklontjes (eventueel van kokoswater) – 120 ml limoen/citroen sap – 1 el honing of een klein beetje stevia
  Gooi alles in de blender, de dikte van de stukjes ijs bepaal je zelf door hoe lang je blend: hoe langer je de blender aan houdt des te vloeibaarder het wordt. Serveer het drankje met een schijfje citroen/limoen in een leuk glas met een rietje en voìla, jouw gezonde tropische kokoslimonade!